Adana Fırın Tamircisi

Fırın Tamircisi Arayın, Hemen Geliriz! #1. Kalite Hizmet 1 Yıl Garanti En Yakın Servis %100 Güvenilir Hızlı, Hesaplı, Kaliteli Hizmet Hijyen Kurallarına Uygun Kesin Çözüm

Adana Fırın Tamircisi

İçindekiler

Fırınınız markasına göre tamircileri bünyesinde bulunduran fırın teknik servisi ekibimiz, yeni çıkan fırın modelleri ile alakalı olarak her altı ayda bir eğitim görmektedirler. Böylelikle sektörü yakından takip etmenin beraberinde servis vermiş olduğumuz müşterilerimize en doğru bilgilendirmeyi yapabilmekteyiz. Acil Fırın Servisi ekibimiz sizlere hizmet vermek için 24 saat Bursa’nın bütün kazalarında hazır beklemektedirler.

Fırın bakım ve onarım işleriniz için size %100 müşteri memnuniyeti garantisi veren, orijinal parça değişimini en uygun fiyattan yapmakta olan firmamıza ulaşmak için davet merkezimizi aramanız veya telefon formumuzu doldurmanız yeterlidir. İrtibat kanallarımız ile bize ulaştıktan kısa bir süre sonra Fırınınızın markasında tecrübeli ekibimiz arızayı yerinde giderebilmek için sizlere telefonla ulaşacak ve arıza hakkında sizden kısa bilgi paylaşmanızı isteyecektir. Böylelikle arızanın olanaklı olan en kısa sürede giderilmesi sağlanmaktadır.

Fırın Tamir Hizmeti

Fırın Tamircisi mutfaklarımızın olmazsa olmazlarından beyaz eşyalarımızdan birisi de Fırınlarımızdır. Mutfaklarımızda en çok kullandığımız eşyalarımız olan fırınlarımızı kaliteli bir fırın seçmemiz gerekmektedir. Fırın tamir servisi Olarak 7/24 Kesintisiz Bizleri Arayabilirsiniz. Gün içinde ve yerinde Fırın Tamircisi olarak sorunlarınızı ortadan kaldırıyoruz. Fırınlarımızda yüksek verimlilik, enerji tasarrufu gibi sorular bizlere fırınlar mızı nasıl seçeceğimiz hakkında soruları aklımıza getirmektedir. Bu yüzden Fırın tamircimizi çekinmeden Arayabilirsiniz. Evlerimizde veya nadiren işyerlerimizde kullandığımız Fırınlarımız zamanla teknik servis ihtiyacına gereksinim olabilmektedir. Böyle bir durumda Fırın Servisimiz sizlere kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Fırın Servisi olarak hizmetlerimiz; montaj aşamasından itibaren, kullanıldığı sürece en verimli ve kaliteli hizmeti almak çerçevesinde şekillenmiştir. Fırın Servisi olarak her marka model fark etmeksizin Fırınlarınızın Arıza durumlarında Teknik Servis hizmeti sunmaktadır. Kaliteli Fırın Tamircisi hizmeti almak için sizlere bir telefon kadar yakınız. Her Markaya Özel Orijinal Parça Kullanıyoruz. Fırın Tamircisi ile Verdiğimiz Hizmet Her Markaya Özel Olarak Titizlikle Yapılmaktadır Bu Yüzden Fırın Tamiri Yapıldıktan Sonra Uzun Ömürlü Kullana biliyorsunuz

Fırın Yetkili Servisi

Türkiye’nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat çağrı merkezini arayarak ulaşabildiğiniz fırın yetkili servisi yaygın servis ağıyla ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdadır. Yılda yaklaşık 500.000 adet ürüne montaj ve ilk bilgilendirme hizmeti veren uzman yetkili servislerimiz eğitimli, tecrübeli ve donanımlı teknisyenleri sayesinde müşteri memnuniyetimizi bağımsız pazar araştırmalarına göre %98'e taşımıştır. Tüm gayretimizle bu memnuniyeti %100 gibi zor bir hedefe ulaştırma arzusundayız. Bu yüzden tüketicilerimizden gelen her bir geri bildirim, öneri ve şikâyeti büyük bir hassasiyetle değerlendirmekteyiz.

Montaj, ilk bilgilendirme, bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra sunduğumuz ikame ürün, küçük ev aletlerini evden alıp-onarım sonrası eve bırakma, aksesuar ve temizlik bakım ürün taleplerinin eve teslimatı gibi tüketici odaklı hizmetler en önemli ayrıcalıklarımızdır.

Fırın Teknik Servisi

Fırının ısı ayarını yapamaması iki nedenden kaynaklı olabilmektedir. Fırının içerisinde bulunan reziztans ya da fan motoru işlevini yitirirse, fırınlardan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Turbo fırınlar içerisinde bulunan reziztans zamanla bozulabilir. Reziztans bozulduğu zaman, fırının iç kısmında ısıtma gerçekleşme ve yiyeceklerin pişmemesine neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda, rezistant değiştirilmelidir. Fırınınızın fan motoru bozulursa, fırın istediğiniz ısıya ulaşamaz. Bu durumda da istediğiniz verimi alamazsınız. Bozulan fan motoru, reziztanstan gelen ısının dağıtımını sağlayamaz.  Fan motorunu yenisi ile değiştirmek doğru sonuç sağlayacaktır. Cihazın verimini arttırmak için tek yapmanız gereken, fırın teknik servisi desteği almak olacaktır. Kar beyaz eşya servisi sizlere en kaliteli yedek parçaları temin etmekte ve cihazınızın eskisinden bile daha iyi olmasını sağlamaktadır.

Profesyonel olarak hizmet vermeyen firmalar ve kişiler, sizlere kalitesiz yedek parça temin edeceklerdir. Bu durumda da cihazınız kısa süre sonra yeniden bozulacak ve bir süre sonra kullanılmayacak hale gelecektir. Profesyonel anlamda bakım, onarım ve montaj işlemlerinin tümünü gerçekleştiren firmamızdan ekonomik koşullarda hizmet alabilirsiniz. Hizmet talebinde bulunmak için bizimle iletişime geçiniz. En ufak bir problemde web sitemiz üzerindeki Fırın Servisi ustalarımıza ulaşabilirsiniz.

Fırın Arızaları

İç Aydınlatma Lambası Yanmıyor ise; Elektriklerin olup olmadığını kontrol edin. Lambanın arızalı olup olmadığını kontrol edin. Arızalı ise servis çağırın.

Pişirme (alt – üst kısım eşit pişirmiyor ise); Kullanım kılavuzuna göre raf konumlarını, pişirme süresi ve sıcaklık değerlerini kontrol edin.

Ocak gözü alev almıyor ise; lütfen aşağıdaki koşulları, belirtildiği sıraya göre kontrol edin.
Kullandığınız gazın tipi ve basıncı, ürününüz üzerinde belirtilen değerlere uygun mu?
Regülatörünüzün eski olmadığından emin olun.
Eğer LPG kullanıyorsanız, tüpünüzün bitmekte olup olmadığını, doğal gaz kullanıyorsanız gazı geldiği şebeke hattında bir problem olup olmadığını kontrol ediniz. Enjektörler tıkalı olabilir. Temizleyerek tekrar deneyin. Adaptör deliklerinin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Şapka ve adaptörü düzgünce yerleştirdikten sonra, herhangi bir ocak gözünü açın ve çakmak çakarken bujinin kıvılcımını gözleyin. Kıvılcımın bujinin ucundan bek şapkasına doğru atlaması gerekir. Eğer kıvılcım aşağıya doğru atlıyorsa, şapka ve adaptör düzgün şekilde yerleştirilmemiş olabilir, eğer sorun bu değilse bujide bir arıza olabilir.

Alev düzensiz / isli / harlı yanıyor ise: lütfen aşağıdaki koşulları, belirtildiği sıraya göre kontrol edin. Kullandığınız gazın tipi ve basıncı, ürününüz üzerinde belirtilen değerlere uygun mu ? Regülatörünüzün eski olmadığından emin olun. Eğer LPG kullanıyorsanız, tüpünüzün bitmekte olup olmadığını, doğal gaz kullanıyorsanız gazı geldiği şebeke hattında bir problem olup olmadığını kontrol ediniz. Şapka ve adaptörün tam oturmuş olduğundan emin olun. Adaptör deliklerinin temiz ve kuru olduğunu kontrol edin. Sağlıklı bir yanma performansı elde etmek için, her bir ocak gözünde bu kılavuzda belirtilen uygun çaplardaki tencereleri tercih edin.

Temizlik ve Bakım ile Ömrü Uzayan Fırınlar

Arçelik fırınınızı temizlemeden önce bütün kontrol düğmelerinin kapalı olduğundan ve cihazınızın soğuduğundan emin olun. Cihazın fişini çekin. Fırınınızın emaye ve boyalı kısımlarını çizebilecek, tanecikler içeren temizlik maddelerini kullanmayın. Tanecik içermeyen krem veya sıvı temizleyiciler kullanın. Yüzeylere zarar verebileceği için; kostik kremler, aşındırıcı temizlik tozları, kaba tel yünü veya sert aletler kullanmayın. Ocağınızın etrafına taşan sıvıların yanması halinde emaye zarar görebilir. Taşan sıvıları hemen temizleyin.

Fırının İçinin Temizlenmesi

Temizliğe başlamadan önce fırının fişini prizden mutlaka çekin. Emaye fırının içini, fırın ılıkken temizlerseniz en iyi sonucu alırsınız. Fırını her kullanımdan sonra sabunlu suya batırılmış yumuşak bir bezle silin. Daha sonra ıslak bir bez ile tel rafı silin.

Fırının Üst Kısmı, Gazlı ve Elektrikli Ocakların Temizlenmesi

Fırınınızın üst kısmında bulunan ocak ızgaralarını (tencere taşıyıcılarını), gazlı ocakların şapka ve kafalarını kaldırın. Bek tablasını silerken, havuzların içine sabunlu su ve pislik kaçmamasına dikkat edin. Böyle bir durumda, havuzun içindeki sıvıyı kurutup çalıştırın. Gazlı ocakların şapka ve kafaları ile ocak ızgaralarını sabunlu su ile yıkayıp durulayın. Kuruttuktan sonra bek şapkalarını yerleştirirken tırnakların geçmesine ve tam yerine oturmasına dikkat edin.

Paslanmaz çeliklerin üzerinde paslanmaz olmayan çelik esaslı ovma telleri, temizlik elyafları ve tel fırçalar kullanılmamalıdır. Bunlar hem yüzeyi çizerler, hem de paslanma direncini azalttıkları için yüzey ıslandığı zaman pas oluşumu gözlenmesine neden olabilirler. Temizlemek veya durulamak için su kullanıldığı zaman, özellikle de bulunan yerdeki su kireçli ise, su lekelerini önlemek için yüzeyin silinerek kurulanması tavsiye edilir.

Fırın Lambasının Değiştirilmesi

Bu işlemi Yetkili Servise yaptırmanız önerilir. Önce fırının fişini prizden çekin ve fırının soğuk olmasına dikkat edin.

Lambanın önündeki kapağı çıkardıktan sonra ampulü de yerinden çıkarın. Yetkili Servislerden temin edeceğiniz, 300C’ye dayanıklı yeni ampulü çıkardığınız ampulün yerine takın. Daha sonra lamba koruma camını tekrar yerine yerleştirin. Bu işlemden sonra fırınınız kullanıma hazır olacaktır.

Diğer Kontroller

Gaz bağlantı borusunu periyodik olarak kontrol edin. En ufak bir anormallik sezdiğinizde teknik servisi haberdar edin. Ayrıca ocak ve fırın kumanda düğmeleri çalışmalarında anormallik sezdiğinizde Fırın Servisi arayın.

Cihaz çalışmıyorsa;

Sigortanızı kontrol edin. Ürün fişinin prize takıldığından emin olun.
Ateşleme kıvılcımı çıkmıyorsa; Akım yoktur. Sigortanızı kontrol edin.

Gaz gelmiyorsa;

Ana gaz vanası kapalıdır. Açın. Gaz borusu eğilmiştir. Düzeltin.

Ocak gözleri düzgün yanmıyor ya da hiç yanmıyorsa;

Gözlerin parçalarını temizleyin. Ocak gözleri kurudur, kurutun. Ocak gözü kapağı emniyetli bir şekilde yerleştirilmemiştir. Düzeltmeniz gerekir.
Gaz vanası kapalıdır. Açın. LPG kullanıyorsanız gaz tüpü boştur, değiştirin.

Temizleme ve Bakım

  • Bakım ve temizlik işlemlerine başlamadan önce ürünün elektrik bağlantısını kesin.
  • Yüksek basınçlı temizleyici veya buhar püskürtücü kullanmayın.
  • Ancak kalan ısı göstergesi k sembolünden h sembolüne geçtiğinde temizleme çalışmalarına başlayın.
  • Cihazı her kullanım sonrası temizleyin. Aksi takdirde yanarak yapışan artıkları çıkarmak zorlaşır.
  • Kaba kirleri spatulalar yardımıyla temizleyin.
  • Yeni süngerli bezleri kullanım öncesi iyice yıkayın.
  • Bir sonraki kullanımdan önce temizleyici madde artıklarını itinayla giderin.
  • Sıcak cihazın temizlenmesi sakıncalıdır.